Over Ons

Wie wij zijn

Wij zijn Marina Schriek en Marjolein Samplonius.
Samen zijn we Рgeheel op onze unieke manier Рpresentaties gaan maken voor vrouwen in de overgang én voor hun werkgevers. Naast het geven van trainingen hebben wij allebei onze eigen praktijk als verpleegkundig overgangsconsulent.

Wij zijn aangesloten bij onze beroepsvereniging de VVOC, BIG geregistreerd en lid van de Dutch Menopause Society (DMS) en de European Menopause and Andropause Society (EMAS). Onze kennis is gebaseerd op recente onderzoeken en ontwikkelingen binnen het werkveld van de menopauze in relatie tot de werkvloer.

Missie

Wij willen zo veel mogelijk organisaties bereiken om duidelijk te maken dat vrouwen in de leeftijd van 45 tot 60 jaar prima kunnen functioneren op het werk ondanks dat ze (ernstige) hinder kunnen ondervinden van de overgang. Het is onze missie dat werkgevers hier positief aan bijdragen.

Samen maken wij de overgang op het werk bespreekbaar!

Visie

De overgang mag geen belemmering vormen voor het goed functioneren van de vrouw binnen het arbeidsproces.
Openheid- en toegang tot kennis en oplossingen- op het werk biedt een veilige werkcultuur, maakt de overgang voor de vrouw hanteerbaar en zorgt voor intercollegiaal begrip op de werkvloer.
Het getuigt van goed werkgeverschap wanneer daar binnen de organisatie aandacht voor is.

Expertise

Wij onderscheiden ons als overgangsdeskundigen  doordat wij ons professioneel uitsluitend met de overgang bezig houden; de overgang
is ons vak, onze corebusiness.
Met regelmaat volgen wij bijscholingen, (internationale) webinars en congressen en baseren ons in onze advisering op wetenschappelijk onderzoek en ervaringen uit de praktijk.

Mail en praktijkgegevens

Marina Schriek

Analiese

advies@analiese.nl
06-34531095

Voor praktijkgegevens zie website AnaLiese.

Marjolein Samplonius

Kracht en Balans

marjolein@krachtenbalansovergangspraktijk.nl
06-25066374

Voor praktijkgegevens zie website Kracht en Balans Overgangspraktijk.